Valmennusta voi hyödyntää esimerkiksi seuraavilla elämänalueilla:

Itsetuntemus, kokonaisvaltainen hyvinvointi, ihmissuhteet, vuorovaikutustaidot, koti, ura, talous ja vauraus, muutoksen johtaminen, työhyvinvointi, elämänilo, onnellisuus, luovuus ja unelmat.

Ryhmävalmennukset

Valmennus sopii hyvin toteutettavaksi ryhmässä, esimerkiksi työyhteisössä. Sen avulla voidaan parantaa työskentelyä tiimissä ja rakentaa työskentelyä työryhmän jäsenten vahvuuksien varaan. Yhteisten tavoitteiden kirkastaminen auttaa pyrkimään kohti parasta tulosta. 

Tarjous yksilövalmennuksesta:

Haluaisitko tulla harjoitusvalmennettavaksi? Valmennus toteutuisi noin 4 x 45 min valmennusjaksona, edeten sinun tavoitteistasi ja toiveistasi käsin, yksilöllisesti sovittavalla aikataululla. Heinäkuun loppuun saakka voimassa oleva tarjoushinta vain 50€/valmennuskerta.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos kiinnostuit valmennuksesta!

Kokemukseni

Olen psykologi ja integratiivinen psykoterapeutti (YET), ja olen toiminut reilut 10 vuotta erikoissairaanhoidossa aikuispsykiatriassa. Minulle on ollut yksityisvastaanotto vuodesta 2010 psykoterapia-asiakkaille. Olen työskennellyt mielenterveyden verkkopalveluiden kehittämisprojektissa, kouluttanut ja ollut kirjoittamassa itsehoitokirjoja kehittämiemme nettiterapioiden pohjalta masennus- ja ahdistusongelmiin. Nyt opiskelen kouluttamista, valmennusta ja positiivista psykologiaa, sekä kirjoitan väitöskirjaa. 

Kouluttaudun valmentajaksi Valmentamon LCF Life Coach -koulutuksessa ja etsin harjoitusvalmennettavia vuonna 2016 Helsingin Töölössä sijaitsevalle vastaanotolleni. Valmennus voi tarvittaessa toteutua myös etänä. 

Onko sinulla halua tutkia tavoitteitasi ja lisätä kykyäsi niiden saavuttamiseen? Siinä tapauksessa olet juuri oikeassa paikassa! Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos kiinnostuit valmennuksesta.

 

Palautteita

 
Valmennuksessa parasta on ollut inspiroituminen ja näkökulman vaihtumisen kokemukset, lempeässä, asiantuntevassa ja turvallisessa ohjauksessasi. Erityisen hyvältä on tuntunut tilan antaminen omalle ajattelulle ja prosessille, oman vastuun, itsereflektion ja vapauden hengessä - kuitenkin hyvässä dialogissa. Tuet hienosti itsenäisyyttä ja innostat toimimaan uusin tavoin! 

 

— Palaute yksilövalmennuksesta