Palvelut

 
satupihlaja-com-koulutukset-koulutus.jpg

Koulutukset

satupihlaja-com-psykoterapia.jpg

Psykoterapia

satupihlaja-com-valmennukset-valmennus.jpg

Valmennus

satupihlaja-com-tyonohjaus.jpg

Työnohjaus


 
aikaansaamisen_taika_satu_pihlaja.jpg
aikaansaamisentyokirja.jpg
 

Aikaansaamisen taika

Nautitko sinäkin aikaansaamisesta? Haluatko saada enemmän aikaan ja viedä omia tärkeitä tavoitteitasi eteenpäin? Aikaansaamisen taidot tehostavat ajankäyttöä ja synnyttävät mielihyvää ja energiaa. Asioiden etenemisen myötä itseluottamus kasvaa ja innostus tekemiseen lisääntyy. Itsensä johtamisen taidot ovat tarpeen nykyajan työelämässä, koska meiltä kaikilta edellytetään yhä enemmän itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista.

Aikaansaamisen taika -kirjasta löydät tutkimustietoa, uusia tapoja ajatella, sekä inspiroivia ja itsetuntemusta lisääviä harjoituksia aikaansaamisen taitojen kehittämiseen!

 
 

Aikaansaamisen taika -työkirja

Innostava ja kannustava tehtäväkirja auttaa johtamaan itseä entistä paremmin. Kirjan avulla opit huomaamaan tekemiseen vaikuttavat ajatuksesi sekä valitsemaan juuri sinulle sopivat työskentelytavat.

Kirjan harjoitukset on koottu viiden pääteeman alle. Aluksi tutustut paremmin itseesi ja vahvuuksiisi sekä valitset asiat, joihin haluat panostaa. Toisessa luvussa harjoittelet tavoitteellisuutta, jota tarvitset päästäksesi pyrkimyksissäsi eteenpäin. Kolmannessa luvussa keskitytään mielen valmentamiseen ja oikean tunnetilan saavuttamiseen. Neljäs luku tarjoaa harjoituksia, jotka kannustavat sinua eteenpäin, ja viimeisen luvun tehtävät auttavat selättämään erilaiset haastetilanteet.

Monipuolisten harjoitusten avulla saat aikaansaamisen taidot haltuun helposti ja innostavasti!

 

“Satu oli todella asiantunteva kouluttaja yhdistäen koulutuksessaan psykologityön ja terapiatutkimuksen vahvan tutkimusnäytön käytännön tekemiseen. Hän on aidosti vuorovaikutteinen ja ennakkoluulottomasti asioihin suhtautuva psykologi. Sain paljon uutta tietoa muun muassa nettiterapioista, etäohjauksesta ja niiden hyödyntämisestä psykologin työssä.”