Psykoterapia

Psykoterapia on intensiivistä muutostyöskentelyä.  Hyvän vuorovaikutuksen avulla muutos ja kasvu mahdollistuvat, aiemmista toimintamalleista voi irtautua ja luoda kokonaan uutta.

water-lily-1442497_1920.jpg
 
 

Olen pohjakoulutukseltani psykologi, ja psykoterapeuttikoulutukseltani integratiivinen psykoterapeutti YET (Valvira- ja Kelapätevyydet). Pyrin yhdistämään kognitiivisia, psykodynaamisia ja henkilökeskeisiä elementtejä sekä erilaisia kehollisia ja kokemuksellisia harjoituksia psykoterapiatyöskentelyssä. Psykoterapia toteutuu tavallisimmin tapaamisina kerran viikossa, ja siihen voi sisältyä myös erilaisia tehtäviä tai harjoituksia.

Yhdessä pohtiminen, todesta ottaminen ja hyväksyvä suhtautuminen kuvaavat työskentelyäni psykoterapeuttina. Olen tyyliltäni sekä kuunteleva, että keskusteleva. Asiakkaan lähtökohdista lähtevä työskentely on minulle ominaista ja psykoterapian sisältö määrittyy aina asiakkaasta käsin. Terapiasuhde ja sen käsittely ovat myös merkityksellinen osa työskentelyä. 

 
 

Vastaanottoni sijaitsee Helsingissä Töölössä. Otan uusia asiakkaita lyhytpsykoterapiaan syksyllä 2016.

Teen myös psykologin tutkimuksia ja arvioita ja vastaanotolleni voi tulla myös yksittäisille arvio- ja neuvontakäynneille. Otan myös uusia työnohjattavia.