Olen innostunut työstäni ja haasteet motivoivat minua, iloitsen jos voin työssäni kehittää ja löytää jotain uutta. Tyyliltäni olen aktiivinen ja keskusteleva, ja myös pohdiskeluun taipuvainen.

Haluan työssäni saada aikaan muutosta, joka kantaa eteenpäin ja kohti tavoitteita. Olemme sekä työssä, että yksityiselämässä jatkuvasti haasteiden edessä ja niihin vastaaminen on arikipäivää. Muutosta tapahtuu mukavuusalueen ulkopuolella, siellä missä otamme uusia askelia siihen suuntaan, mihin haluamme mennä. Muutos on yksilötasolla usein sitä, että virtaus muuttuu soljuvaksi. Vastoinkäymiset ja haastavat tunteet kulkevat
kauttamme, ilman että takerrumme niihin turhaan.

 
 
satupihlaja-com-minusta-kouluttajana-koulutukset-koulutus.jpg

Kouluttajana

Koulutan virtuaalisesta vuorovaikutuksesta. Erikoistumisalueeni on sähköinen kirjoittamalla viestiminen, jossa erityisesti kiinnostaa muutoksen aikaansaaminen asiakkaissa.

satupihlaja-com-minusta-valmentajana-valmentaja-satu-pihlaja-valmennukset.jpg

Valmentajana

Valmentajana olen intuitiivinen ja läsnä oleva. Haluan tarjota asiakkailleni välineitä aitoon muutokseen. Usein tarvitaan irtipäästämistä menneestä, jotta voi mennä eteenpäin. Omien toiveiden kuunteleminen auttaa löytämään ne tavoitteet, joihin haluat sitoutua.

satupihlaja-com-minusta-psykoterapeuttina-psykoterapeutti-satu-pihlaja-psykoterapia.jpg

Yritysvalmentajana

Valmennukseni yrityksille ovat intensiivistä muutostyöskentelyä. Harjoitusten ja vuorovaikutteisuuden avulla muutos ja kasvu mahdollistuvat, aiemmista toimintamalleista voi irtautua ja luoda kokonaan uutta. Käyn myös mielelläni luennoitsijana ja puhujana erilaisissa tapahtumissa.