Psykologipalveluja netissä.png

Lisätietoja täältä

Lisätietoja täältä


Palautetta virtuaalisen vuorovaikutuksen koulutuksista:

Satu oli todella asiantunteva kouluttaja yhdistäen koulutuksessaan psykologityön ja terapiatutkimuksen vahvan tutkimusnäytön käytännön tekemiseen. Hän on aidosti vuorovaikutteinen ja ennakkoluulottomasti asioihin suhtautuva psykologi. Sain paljon uutta tietoa muun muassa nettiterapioista, etäohjauksesta ja niiden hyödyntämisestä psykologin työssä.
— osallistujapalaute, marraskuu 2016
Molemmat jaksot, joissa olen ollut mukana (kirjoittaminen ja video), ovat olleet pohdiskelevia ja keskustelevia. Se on tosi hyvä ja mukava tapa näitä juttuja miettiä. Sopivasti on tullut myös tietoa ja vinkkejä ja olet kertonut tutkimustuloksia.
— osallistujapalaute, marraskuu 2016
Molemmat koulutussessiot antoisia. Avasivat laajempaa näkökulmaa virtuaaliseen ohjaukseen, unohtamatta käytännön tekemistä. Tutkimustiedon nivominen perustaksi tosi hyvä. Rohkaiseva ja kannustava ote. Täyttä asiaa leppoisassa ilmapiirissä. Ryhmätyöskentelyä sopivasti.
— osallistujapalaute, marraskuu 2016
Erittäin hyvä kokonaiskuva jäi kirjoittamalla ohjaamisesta. Pidin erityisesti siitä että oli viittauksia teoriapohjaan ja annettiin käytännön työkaluja asiaan. Lähdin sitä innoissani heti testaamaan. Ennenkaikkea asiasta tuli oivallus ja helposti lähestyttävä. Ymmärsin myös oman osaamiseni asian suhteen.
— osallistujapalaute, kesäkuu 2016
Minusta koulutuksesi oli erittäin antoisa - sain siitä eniten irti kaikkiin tämän koulutuskokonaisuuden (Psykologista ohjausta virtuaalisesti) psykologiosioita vertaillessa. Parasta oli vankka käytännön kokemuksesi aiheeseen liittyen ja se, miten osasit valottaa esimerkein eroja kasvokkain tapahtuvan ja kirjoittamalla tapahtuvan vuorovaikutuksen välillä. Käytännönläheiset asiat/vinkit liittyen kirjoittamiseen olivat erittäin tervetulleita.

Hyvä, ettei koulutuksessa juututtu liiaksi teoreettisiin asioihin; niihin viitattiin, mutta sitten mietittiin asiaa taas ihan käytännön työn näkökulmasta.
— osallistujapalaute, kesäkuu 2016
Koulutus oli mielestäni erittäin antoisa (mikä ei näinä päivinä ole itsestäänselvyys) ja olet kouluttajana todella hyvä! Olen toisin sanoen valtavan tyytyväinen!
— osallistujapalaute, kesäkuu 2016
Koulutus oli päivien kohokohta minulle… Sinulla on hyvä positiivinen, eikä liian jäykkä tyyli.
— osallistujapalaute, marraskuu 2014